Efternavn AbarrioAt vide mere om Abarrio efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abarrio efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abarrio.

Abarrio efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abarrio, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abarrio helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abarrio

Se kort over efternavn Abarrio

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abarrio i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abarrio, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abarrio, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abarrio efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abarrio efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abarrio er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abarrio i verden

 1. Spanien Spanien (60)
 2. Filippinerne Filippinerne (23)
 3. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abarrio rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abarrio efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abarrio er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abarrio er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abarrio gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abarrio, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abarrio.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abarrio, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abarrio, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abarria
 2. Abaria
 3. Abarr
 4. Abarrow
 5. Abrio
 6. Avario
 7. Aberro
 8. Abahri
 9. Abaro
 10. Abair
 11. Abar
 12. Abara
 13. Abare
 14. Abaroa
 15. Abarow
 16. Abaurre
 17. Abaurrea
 18. Abeiro
 19. Abero
 20. Aberra
 21. Abeyro
 22. Abouri
 23. Abrao
 24. Abreo
 25. Abri
 26. Abrie
 27. Abro
 28. Ahbari
 29. Aparo
 30. Auferio
 31. Avaria
 32. Avaro
 33. Abaru
 34. Abrho
 35. Abiria
 36. Abbari
 37. Abieri
 38. Apari
 39. A'barrow
 40. Aburrow