Efternavn AbaurreaAt vide mere om Abaurrea efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abaurrea efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abaurrea.

Abaurrea efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abaurrea, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abaurrea helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abaurrea

Se kort over efternavn Abaurrea

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abaurrea i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abaurrea, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abaurrea, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abaurrea efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abaurrea efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abaurrea er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abaurrea i verden

 1. Spanien Spanien (359)
 2. Argentina Argentina (114)
 3. USA USA (15)
 4. Brasilien Brasilien (12)
 5. Belgien Belgien (1)
 6. Cuba Cuba (1)
 7. Skotland Skotland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abaurrea rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abaurrea efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abaurrea er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abaurrea er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abaurrea. Dette skyldes, at efternavnet Abaurrea ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abaurrea, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abaurrea.

 1. Abaurre
 2. Abarria
 3. Abara
 4. Abare
 5. Abaria
 6. Abaroa
 7. Abarr
 8. Abarrio
 9. Abarrow
 10. Aberra
 11. Aboura
 12. Aburawa
 13. Abura
 14. Abbura
 15. Aburrow
 16. Abair
 17. Abar
 18. Abarow
 19. Abera
 20. Abiera
 21. Abouri
 22. Abraha
 23. Abreo
 24. Abreu
 25. Abrew
 26. Abrey
 27. Abrie
 28. Afuera
 29. Apara
 30. Aprea
 31. Aubree
 32. Aubrey
 33. Avara
 34. Avaria
 35. Aberro
 36. Apure
 37. Afuirre
 38. Ayavire
 39. Abrieu
 40. Abahri