Efternavn AbahriAt vide mere om Abahri efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abahri efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abahri.

Abahri efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abahri, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abahri helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abahri

Se kort over efternavn Abahri

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abahri i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abahri, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abahri, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abahri efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abahri efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abahri er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abahri i verden

 1. Algeriet Algeriet (1596)
 2. Marokko Marokko (341)
 3. Jordan Jordan (23)
 4. Spanien Spanien (17)
 5. Frankrig Frankrig (13)
 6. Malaysia Malaysia (7)
 7. Tyskland Tyskland (5)
 8. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 9. Belgien Belgien (1)
 10. Nederlandene Nederlandene (1)
 11. Norge Norge (1)
 12. Thailand Thailand (1)
 13. USA USA (1)
 14. Yemen Yemen (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abahri rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abahri efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abahri er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abahri er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abahri gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abahri. Dette skyldes, at efternavnet Abahri ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abahri, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abahri.

 1. Abair
 2. Abar
 3. Abara
 4. Abare
 5. Abaria
 6. Abarr
 7. Abarrio
 8. Abouri
 9. Abri
 10. Ahbari
 11. Abarria
 12. Abaru
 13. Abbari
 14. Abaro
 15. Abieri
 16. Apari
 17. Abaroa
 18. Abarow
 19. Abarrow
 20. Abaurre
 21. Abbar
 22. Abear
 23. Abeiro
 24. Aber
 25. Abera
 26. Abero
 27. Aberra
 28. Abeyro
 29. Abiera
 30. Abor
 31. Aboura
 32. Abraha
 33. Abrie
 34. Abrio
 35. Abro
 36. Abry
 37. Affuri
 38. Aibar
 39. Aibiri
 40. Apara