Efternavn AbairAt vide mere om Abair efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abair efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abair.

Abair efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abair, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abair helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abair

Se kort over efternavn Abair

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abair i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abair, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abair, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abair efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abair efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abair er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abair i verden

 1. USA USA (773)
 2. Marokko Marokko (272)
 3. Algeriet Algeriet (187)
 4. Indien Indien (159)
 5. Frankrig Frankrig (110)
 6. Spanien Spanien (28)
 7. England England (5)
 8. Pakistan Pakistan (5)
 9. Belgien Belgien (2)
 10. Filippinerne Filippinerne (2)
 11. Japan Japan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abair rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abair efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abair er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abair er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abair. Dette skyldes, at efternavnet Abair ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abair, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abair, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abair eller nogle af de efternavne, der ligner Abair, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abair blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abair med en fælles rod.

 1. Abar
 2. Abarr
 3. Abir
 4. Abara
 5. Abare
 6. Abaria
 7. Abbar
 8. Abear
 9. Abeiro
 10. Aber
 11. Abor
 12. Abri
 13. Abrie
 14. Abrio
 15. Aibar
 16. Avir
 17. Avoir
 18. Aybar
 19. Aabar
 20. Afar
 21. Abahri
 22. Abaru
 23. Abur
 24. Abira
 25. Abour
 26. Afir
 27. Abaro
 28. Abire
 29. Ahfir
 30. Apar
 31. Abaroa
 32. Abarow
 33. Abarrio
 34. Abarrow
 35. Abaurre
 36. Abera
 37. Abero
 38. Aberra
 39. Abeyro
 40. Abiera