Efternavn AbaurreAt vide mere om Abaurre efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abaurre efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abaurre.

Abaurre efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abaurre, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abaurre helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abaurre

Se kort over efternavn Abaurre

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abaurre i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abaurre, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abaurre, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abaurre efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abaurre efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abaurre er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abaurre i verden

 1. Argentina Argentina (125)
 2. Brasilien Brasilien (113)
 3. Spanien Spanien (82)
 4. Frankrig Frankrig (14)
 5. Mexico Mexico (9)
 6. USA USA (3)
 7. Canada Canada (1)
 8. Kina Kina (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abaurre rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abaurre efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abaurre er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abaurre er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abaurre kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abaurre, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abaurrea
 2. Abare
 3. Abarr
 4. Abair
 5. Abar
 6. Abara
 7. Abaria
 8. Abaroa
 9. Abarow
 10. Abarrio
 11. Abarrow
 12. Aberra
 13. Aboura
 14. Abouri
 15. Abrie
 16. Aberro
 17. Abarria
 18. Apure
 19. Afuirre
 20. Ayavire
 21. Abahri
 22. Abaru
 23. Abur
 24. Abura
 25. Abbura
 26. Abour
 27. Abaro
 28. Abire
 29. Aburrow
 30. Abbar
 31. Abear
 32. Abeiro
 33. Aber
 34. Abera
 35. Abero
 36. Abeyro
 37. Abiera
 38. Abor
 39. Abrao
 40. Abreo