Efternavn AabarAt vide mere om Aabar efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aabar efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aabar.

Aabar efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aabar, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aabar helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aabar

Se kort over efternavn Aabar

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aabar i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aabar, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aabar, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aabar efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aabar efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aabar er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aabar i verden

 1. Egypten Egypten (366)
 2. Marokko Marokko (307)
 3. Filippinerne Filippinerne (41)
 4. Pakistan Pakistan (3)
 5. Indien Indien (2)
 6. Mauretanien Mauretanien (2)
 7. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aabar rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aabar efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aabar er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aabar er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aabar gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aabar. Dette skyldes, at efternavnet Aabar ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aabar, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aabar, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abar
 2. Abbar
 3. Aibar
 4. Ayabar
 5. Aybar
 6. Abair
 7. Abara
 8. Abare
 9. Abarr
 10. Abear
 11. Aber
 12. Abor
 13. Ahbari
 14. Ahibar
 15. Aivar
 16. Auber
 17. Ayvar
 18. Abir
 19. Afar
 20. Abaru
 21. Abur
 22. Aipar
 23. Abbari
 24. Abaro
 25. Apar
 26. Ayber
 27. Abaria
 28. Abaroa
 29. Abarow
 30. Abera
 31. Abero
 32. Abrao
 33. Abri
 34. Abro
 35. Abry
 36. Afra
 37. Aibiri
 38. Apara
 39. Aparo
 40. Aper