Efternavn AbburaAt vide mere om Abbura efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbura efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbura.

Abbura efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbura, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbura helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbura

Se kort over efternavn Abbura

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbura i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbura, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbura, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbura efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbura efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbura er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbura i verden

 1. Frankrig Frankrig (49)
 2. Italien Italien (27)
 3. Filippinerne Filippinerne (18)
 4. Argentina Argentina (11)
 5. Indien Indien (8)
 6. Uganda Uganda (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbura rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbura efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbura er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbura er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbura gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abbura, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abbura, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abbura kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abbura, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abbura eller nogle af de efternavne, der ligner Abbura, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abbura blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abbura med en fælles rod.

 1. Aboura
 2. Abura
 3. Abara
 4. Abbar
 5. Abera
 6. Aberra
 7. Abiera
 8. Abouri
 9. Abur
 10. Abira
 11. Abbari
 12. Abour
 13. Abora
 14. Abbour
 15. Aubury
 16. Abair
 17. Abar
 18. Abare
 19. Abaria
 20. Abaroa
 21. Abarr
 22. Abaurre
 23. Abaurrea
 24. Abear
 25. Abeiro
 26. Aber
 27. Abero
 28. Abeyro
 29. Abor
 30. Abraha
 31. Abrao
 32. Abri
 33. Abro
 34. Abry
 35. Affuri
 36. Afra
 37. Afuera
 38. Ahbari
 39. Aibar
 40. Aibiri