Efternavn AbaroaAt vide mere om Abaroa efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abaroa efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abaroa.

Abaroa efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abaroa, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abaroa helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abaroa

Se kort over efternavn Abaroa

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abaroa i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abaroa, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abaroa, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abaroa efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abaroa efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abaroa er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abaroa i verden

 1. Mexico Mexico (1113)
 2. Filippinerne Filippinerne (448)
 3. Chile Chile (251)
 4. Spanien Spanien (192)
 5. USA USA (129)
 6. Argentina Argentina (89)
 7. Venezuela Venezuela (29)
 8. Ecuador Ecuador (19)
 9. Schweiz Schweiz (5)
 10. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (4)
 11. Brasilien Brasilien (2)
 12. Canada Canada (2)
 13. Costa Rica Costa Rica (2)
 14. Belgien Belgien (1)
 15. Bolivia Bolivia (1)
 16. Cuba Cuba (1)
 17. Frankrig Frankrig (1)
 18. England England (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abaroa rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abaroa efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abaroa er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abaroa er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abaroa gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

 1. Abara
 2. Abaria
 3. Abarow
 4. Abaro
 5. Abar
 6. Abare
 7. Abarr
 8. Abarrow
 9. Abera
 10. Abero
 11. Aberra
 12. Abro
 13. Apara
 14. Aparo
 15. Avara
 16. Avaria
 17. Avaro
 18. Abarria
 19. Abaru
 20. Abura
 21. Abira
 22. Abiria
 23. Abora
 24. Afara
 25. Abair
 26. Abarrio
 27. Abaurre
 28. Abaurrea
 29. Abbar
 30. Abear
 31. Abeiro
 32. Aber
 33. Abeyro
 34. Abiera
 35. Abor
 36. Aboura
 37. Abraha
 38. Abrao
 39. Abreo
 40. Abreu