Efternavn AbariaAt vide mere om Abaria efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abaria efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abaria.

Abaria efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abaria, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abaria helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abaria

Se kort over efternavn Abaria

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abaria i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abaria, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abaria, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abaria efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abaria efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abaria er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abaria i verden

 1. Argentina Argentina (40)
 2. Spanien Spanien (15)
 3. USA USA (11)
 4. Indonesien Indonesien (8)
 5. Filippinerne Filippinerne (7)
 6. Chile Chile (4)
 7. Nigeria Nigeria (4)
 8. Peru Peru (3)
 9. Brasilien Brasilien (2)
 10. Niger Niger (1)
 11. Uganda Uganda (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abaria rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abaria efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abaria er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abaria er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abaria, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abaria, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abaria kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abaria, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abaria eller nogle af de efternavne, der ligner Abaria, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abaria blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abaria med en fælles rod.

 1. Abara
 2. Abaroa
 3. Avaria
 4. Abarria
 5. Abiria
 6. Abair
 7. Abar
 8. Abare
 9. Abarow
 10. Abarr
 11. Abarrio
 12. Abera
 13. Aberra
 14. Abri
 15. Abrie
 16. Abrio
 17. Ahbari
 18. Apara
 19. Avara
 20. Avario
 21. Abahri
 22. Abaru
 23. Abura
 24. Abira
 25. Abbari
 26. Abora
 27. Abaro
 28. Apari
 29. Afara
 30. Abarrow
 31. Abaurre
 32. Abaurrea
 33. Abbar
 34. Abear
 35. Aber
 36. Abero
 37. Abiera
 38. Abor
 39. Aboura
 40. Abouri