Efternavn AbareAt vide mere om Abare efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abare efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abare.

Abare efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abare, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abare helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abare

Se kort over efternavn Abare

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abare i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abare, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abare, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abare efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abare efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abare er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abare i verden

 1. Nigeria Nigeria (2850)
 2. USA USA (885)
 3. Filippinerne Filippinerne (412)
 4. Iran Iran (275)
 5. Frankrig Frankrig (91)
 6. Cameroun Cameroun (83)
 7. Indien Indien (82)
 8. Papua Ny Guinea Papua Ny Guinea (49)
 9. Niger Niger (42)
 10. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (12)
 11. Canada Canada (3)
 12. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 13. Burkina Faso Burkina Faso (2)
 14. Brasilien Brasilien (2)
 15. England England (2)
 16. Letland Letland (2)
 17. Mauretanien Mauretanien (2)
 18. Algeriet Algeriet (1)
 19. Italien Italien (1)
 20. Malaysia Malaysia (1)
 21. Norge Norge (1)
 22. Somalia Somalia (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abare rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abare efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abare er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abare er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abare, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abare, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abare kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abare, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abare eller nogle af de efternavne, der ligner Abare, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abare blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abare med en fælles rod.

 1. Abar
 2. Abara
 3. Abarr
 4. Abaru
 5. Abaro
 6. Abire
 7. Abair
 8. Abaria
 9. Abaroa
 10. Abarow
 11. Abaurre
 12. Abbar
 13. Abear
 14. Aber
 15. Abera
 16. Abero
 17. Abor
 18. Abreo
 19. Abreu
 20. Abrew
 21. Abrey
 22. Abri
 23. Abrie
 24. Abro
 25. Abry
 26. Affre
 27. Afre
 28. Ahbari
 29. Aibar
 30. Apara
 31. Aparo
 32. Avara
 33. Avaro
 34. Avary
 35. Aybar
 36. Apure
 37. Abir
 38. Aabar
 39. Aparu
 40. Afar