Efternavn AbaroAt vide mere om Abaro efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abaro efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abaro.

Abaro efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abaro, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abaro helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abaro

Se kort over efternavn Abaro

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abaro i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abaro, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abaro, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abaro efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abaro efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abaro er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abaro i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (476)
 2. Benin Benin (200)
 3. Nigeria Nigeria (178)
 4. Uganda Uganda (60)
 5. Papua Ny Guinea Papua Ny Guinea (40)
 6. Pakistan Pakistan (35)
 7. USA USA (31)
 8. Niger Niger (26)
 9. Frankrig Frankrig (25)
 10. Peru Peru (18)
 11. Argentina Argentina (16)
 12. Etiopien Etiopien (4)
 13. Guinea Guinea (4)
 14. Sudan Sudan (4)
 15. Rusland Rusland (2)
 16. England England (1)
 17. Marokko Marokko (1)
 18. El Salvador El Salvador (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abaro rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abaro efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abaro er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abaro er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abaro, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abaro, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abaro kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abaro, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abaro eller nogle af de efternavne, der ligner Abaro, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abaro blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abaro med en fælles rod.

 1. Abar
 2. Abara
 3. Abare
 4. Abaroa
 5. Abarow
 6. Abarr
 7. Abero
 8. Abro
 9. Aparo
 10. Avaro
 11. Abaru
 12. Abair
 13. Abaria
 14. Abarrio
 15. Abarrow
 16. Abbar
 17. Abear
 18. Abeiro
 19. Aber
 20. Abera
 21. Abeyro
 22. Abor
 23. Abrao
 24. Abreo
 25. Abri
 26. Abrio
 27. Abry
 28. Ahbari
 29. Aibar
 30. Apara
 31. Avara
 32. Avario
 33. Avary
 34. Avero
 35. Avoro
 36. Aybar
 37. Aberro
 38. Abir
 39. Aabar
 40. Aparu