Efternavn AbaruAt vide mere om Abaru efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abaru efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abaru.

Abaru efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abaru, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abaru helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abaru

Se kort over efternavn Abaru

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abaru i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abaru, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abaru, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abaru efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abaru efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abaru er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abaru i verden

 1. Uganda Uganda (2855)
 2. Nigeria Nigeria (610)
 3. Indien Indien (16)
 4. Papua Ny Guinea Papua Ny Guinea (3)
 5. Den Demokratiske Republik Congo Den Demokratiske Republik Congo (1)
 6. Cameroun Cameroun (1)
 7. Tyskland Tyskland (1)
 8. Indonesien Indonesien (1)
 9. Kenya Kenya (1)
 10. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abaru rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abaru efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abaru er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abaru er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abaru gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abaru. Dette skyldes, at efternavnet Abaru ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abaru, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abaru, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abaru kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abaru, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abar
 2. Abara
 3. Abare
 4. Abarr
 5. Aparu
 6. Abaro
 7. Abair
 8. Abaria
 9. Abaroa
 10. Abarow
 11. Abbar
 12. Abear
 13. Aber
 14. Abera
 15. Abero
 16. Abor
 17. Abreu
 18. Abri
 19. Abro
 20. Abry
 21. Ahbari
 22. Aibar
 23. Apara
 24. Aparo
 25. Avara
 26. Avaro
 27. Avary
 28. Aybar
 29. Abir
 30. Aabar
 31. Apparu
 32. Afar
 33. Abahri
 34. Abur
 35. Abura
 36. Abira
 37. Abbari
 38. Abora
 39. Abire
 40. Apari