Efternavn AbarrAt vide mere om Abarr efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abarr efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abarr.

Abarr efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abarr, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abarr helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abarr

Se kort over efternavn Abarr

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abarr i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abarr, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abarr, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abarr efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abarr efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abarr er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abarr i verden

 1. USA USA (250)
 2. Iran Iran (21)
 3. Tyskland Tyskland (1)
 4. Indien Indien (1)
 5. Mexico Mexico (1)
 6. Pakistan Pakistan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abarr rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abarr efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abarr er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abarr er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abarr, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abarr.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abarr, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abarr, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abair
 2. Abar
 3. Abara
 4. Abare
 5. Abaru
 6. Abaro
 7. Abaria
 8. Abaroa
 9. Abarow
 10. Abarrio
 11. Abarrow
 12. Abaurre
 13. Abbar
 14. Abear
 15. Aber
 16. Abera
 17. Abero
 18. Aberra
 19. Abor
 20. Abri
 21. Abro
 22. Abry
 23. Ahbari
 24. Aibar
 25. Apara
 26. Aparo
 27. Avara
 28. Avaro
 29. Avary
 30. Aybar
 31. Aberro
 32. Abarria
 33. Abir
 34. Aabar
 35. Aparu
 36. Afar
 37. Abahri
 38. Abur
 39. Abura
 40. Abira