Efternavn AbearAt vide mere om Abear efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abear efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abear.

Abear efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abear, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abear helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abear

Se kort over efternavn Abear

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abear i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abear, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abear, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abear efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abear efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abear er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abear i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (1381)
 2. USA USA (313)
 3. Canada Canada (16)
 4. England England (8)
 5. Australien Australien (6)
 6. Nederlandene Nederlandene (5)
 7. Egypten Egypten (4)
 8. Iran Iran (3)
 9. Japan Japan (2)
 10. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 11. Kina Kina (1)
 12. Colombia Colombia (1)
 13. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (1)
 14. Frankrig Frankrig (1)
 15. Indien Indien (1)
 16. New Zealand New Zealand (1)
 17. Pakistan Pakistan (1)
 18. Rusland Rusland (1)
 19. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)
 20. Taiwan Taiwan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abear rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abear efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abear er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abear er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abear. Dette skyldes, at efternavnet Abear ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abear, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abear.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abear kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abear, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abear eller nogle af de efternavne, der ligner Abear, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abear blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abear med en fælles rod.

 1. Abar
 2. Abbar
 3. Aber
 4. Abair
 5. Abara
 6. Abare
 7. Abarr
 8. Abeiro
 9. Abera
 10. Abero
 11. Aberra
 12. Abeyro
 13. Abor
 14. Abrao
 15. Aibar
 16. Aivar
 17. Aper
 18. Auber
 19. Aver
 20. Aybar
 21. Ayvar
 22. Aberro
 23. Abir
 24. Aabar
 25. Afar
 26. Abaru
 27. Abur
 28. Aipar
 29. Abbari
 30. Abour
 31. Abreau
 32. Abaro
 33. Apar
 34. Ayber
 35. Abaria
 36. Abaroa
 37. Abarow
 38. Abiera
 39. Aboura
 40. Abouri