Efternavn AbbadirAt vide mere om Abbadir efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbadir efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbadir.

Abbadir efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbadir, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbadir helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbadir

Se kort over efternavn Abbadir

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbadir i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbadir, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbadir, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbadir efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbadir efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbadir er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbadir i verden

 1. Italien Italien (32)
 2. Pakistan Pakistan (4)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbadir rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbadir efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbadir er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbadir er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbadir. Dette skyldes, at efternavnet Abbadir ofte har gennemgået mutationer.

 1. Abadir
 2. Abadier
 3. Abader
 4. Abdur
 5. Abidar
 6. Abu tir
 7. Abdorf
 8. Abietar
 9. Avatar
 10. Avtar
 11. Abu tair
 12. Abdirov
 13. Abidri
 14. Aboudrar
 15. Apetri
 16. Apter
 17. Avetar
 18. Abderahim
 19. Abdraeva
 20. Abdraev
 21. Abu taher
 22. Abdraman
 23. Abedrop
 24. Abderhim
 25. Abitrabi
 26. Abatorab
 27. Apetor
 28. Abdoral
 29. Abderrahim
 30. Abdramane
 31. Abdurrahim
 32. Abedrabbo
 33. Apetrei
 34. Apthorp
 35. Aubeterre
 36. Abdraimov
 37. Abderrafie
 38. Abderrafik
 39. Abderrafia
 40. Abderzak