Efternavn AabediAt vide mere om Aabedi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aabedi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aabedi.

Aabedi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aabedi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aabedi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aabedi

Se kort over efternavn Aabedi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aabedi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aabedi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aabedi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aabedi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aabedi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aabedi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aabedi i verden

 1. Canada Canada (13)
 2. Indien Indien (10)
 3. USA USA (8)
 4. Iran Iran (3)
 5. Afghanistan Afghanistan (2)
 6. Jordan Jordan (2)
 7. Kenya Kenya (1)
 8. Qatar Qatar (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aabedi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aabedi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aabedi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aabedi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aabedi gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aabedi. Dette skyldes, at efternavnet Aabedi ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aabedi, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aabedi, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Aabedi eller nogle af de efternavne, der ligner Aabedi, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aabedi blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aabedi med en fælles rod.

 1. Aabidi
 2. Abedi
 3. Aabed
 4. Aabid
 5. Aabida
 6. Aafedt
 7. Abadi
 8. Abbadi
 9. Abdi
 10. Abed
 11. Abeidi
 12. Abeti
 13. Abidi
 14. Aabade
 15. Abudi
 16. Aaboud
 17. Abad
 18. Abada
 19. Abade
 20. Abadia
 21. Abadie
 22. Abadio
 23. Abady
 24. Abati
 25. Abbad
 26. Abbadie
 27. Abbati
 28. Abbett
 29. Abboudi
 30. Abd
 31. Abdo
 32. Abdu
 33. Abdy
 34. Abeid
 35. Abet
 36. Abete
 37. Abid
 38. Abida
 39. Abide
 40. Aboudi