Efternavn AbdiiAt vide mere om Abdii efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdii efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdii.

Abdii efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdii, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdii helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdii

Se kort over efternavn Abdii

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdii i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdii, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdii, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdii efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdii efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdii er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdii i verden

 1. Makedonien Makedonien (520)
 2. Somalia Somalia (392)
 3. Schweiz Schweiz (10)
 4. Pakistan Pakistan (9)
 5. Danmark Danmark (7)
 6. Norge Norge (6)
 7. Egypten Egypten (4)
 8. Etiopien Etiopien (4)
 9. Kenya Kenya (3)
 10. Kosovo Kosovo (2)
 11. Armenien Armenien (1)
 12. Australien Australien (1)
 13. Bulgarien Bulgarien (1)
 14. Canada Canada (1)
 15. Tyskland Tyskland (1)
 16. England England (1)
 17. Kroatien Kroatien (1)
 18. Indonesien Indonesien (1)
 19. Indien Indien (1)
 20. Island Island (1)
 21. Marokko Marokko (1)
 22. Mauretanien Mauretanien (1)
 23. Rusland Rusland (1)
 24. Singapore Singapore (1)
 25. USA USA (1)
 26. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdii rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdii efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdii er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdii er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdii gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdii. Dette skyldes, at efternavnet Abdii ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdii, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdii, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abdii eller nogle af de efternavne, der ligner Abdii, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdii blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdii med en fælles rod.

 1. Abdi
 2. Abdiu
 3. Abdie
 4. Abadi
 5. Abadia
 6. Abadie
 7. Abadio
 8. Abaid
 9. Abati
 10. Abd
 11. Abdo
 12. Abdoo
 13. Abdou
 14. Abdow
 15. Abdu
 16. Abdy
 17. Abedi
 18. Abeid
 19. Abeidi
 20. Abeti
 21. Abid
 22. Abidi
 23. Avdiu
 24. Abda
 25. Avdi
 26. Abdey
 27. Abhid
 28. Abde
 29. Avdei
 30. Abudi
 31. Abeit
 32. Abuid
 33. Abait
 34. Abit
 35. Abudei
 36. Abdee
 37. Abdeh
 38. Aabid
 39. Aabidi
 40. Abad