Efternavn AbdieAt vide mere om Abdie efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdie efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdie.

Abdie efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdie, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdie helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdie

Se kort over efternavn Abdie

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdie i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdie, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdie, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdie efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdie efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdie er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdie i verden

 1. Etiopien Etiopien (4024)
 2. Sydafrika Sydafrika (65)
 3. Indonesien Indonesien (49)
 4. Israel Israel (30)
 5. Iran Iran (23)
 6. USA USA (22)
 7. England England (17)
 8. Wales Wales (17)
 9. Mauretanien Mauretanien (2)
 10. Sverige Sverige (2)
 11. Argentina Argentina (1)
 12. Australien Australien (1)
 13. Canada Canada (1)
 14. Frankrig Frankrig (1)
 15. Kenya Kenya (1)
 16. Marokko Marokko (1)
 17. Madagaskar Madagaskar (1)
 18. Makedonien Makedonien (1)
 19. Nigeria Nigeria (1)
 20. Nederlandene Nederlandene (1)
 21. Qatar Qatar (1)
 22. Somalia Somalia (1)
 23. Uganda Uganda (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdie rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdie efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdie er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdie er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdie. Dette skyldes, at efternavnet Abdie ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdie kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdie, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abadie
 2. Abdi
 3. Abdii
 4. Abde
 5. Abdiu
 6. Abdee
 7. Abade
 8. Abadi
 9. Abadia
 10. Abadio
 11. Abaid
 12. Abate
 13. Abbadie
 14. Abd
 15. Abdo
 16. Abdoo
 17. Abdou
 18. Abdow
 19. Abdu
 20. Abdy
 21. Abedi
 22. Abeid
 23. Abete
 24. Abid
 25. Abide
 26. Abidi
 27. Avdiu
 28. Abda
 29. Avdi
 30. Abdey
 31. Abhid
 32. Abeide
 33. Abudi
 34. Abeit
 35. Abuid
 36. Abied
 37. Abuide
 38. Abait
 39. Abit
 40. Abdeh