Efternavn AbarriaAt vide mere om Abarria efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abarria efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abarria.

Abarria efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abarria, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abarria helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abarria

Se kort over efternavn Abarria

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abarria i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abarria, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abarria, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abarria efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abarria efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abarria er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abarria i verden

 1. USA USA (3)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abarria rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abarria efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abarria er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abarria er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abarria gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abarria. Dette skyldes, at efternavnet Abarria ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abarria, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abarria, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abarria kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abarria, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abaria
 2. Abarrio
 3. Abara
 4. Abaroa
 5. Abarr
 6. Abarrow
 7. Abaurrea
 8. Aberra
 9. Avaria
 10. Abahri
 11. Abiria
 12. Abair
 13. Abar
 14. Abare
 15. Abarow
 16. Abaurre
 17. Abera
 18. Abiera
 19. Aboura
 20. Abouri
 21. Abraha
 22. Abri
 23. Abrie
 24. Abrio
 25. Ahbari
 26. Apara
 27. Avara
 28. Avario
 29. Aberro
 30. Aburawa
 31. Abaru
 32. Abura
 33. Abira
 34. Abu arra
 35. Abbari
 36. Abbura
 37. Abora
 38. Abaro
 39. Abieri
 40. Apari