Efternavn AabbasiAt vide mere om Aabbasi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aabbasi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aabbasi.

Aabbasi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aabbasi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aabbasi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aabbasi

Se kort over efternavn Aabbasi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aabbasi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aabbasi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aabbasi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aabbasi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aabbasi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aabbasi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aabbasi i verden

 1. Pakistan Pakistan (12348)
 2. Indien Indien (7)
 3. USA USA (4)
 4. Angola Angola (1)
 5. Danmark Danmark (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aabbasi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aabbasi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aabbasi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aabbasi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aabbasi. Dette skyldes, at efternavnet Aabbasi ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aabbasi kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aabbasi, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Aabbasi eller nogle af de efternavne, der ligner Aabbasi, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aabbasi blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aabbasi med en fælles rod.

 1. Abbasi
 2. Abasi
 3. Abbas
 4. Abbass
 5. Abbassi
 6. Abbaci
 7. Abbazi
 8. Abas
 9. Abaso
 10. Abass
 11. Abassi
 12. Abazi
 13. Abbaco
 14. Abbazia
 15. Abbes
 16. Abbis
 17. Abbs
 18. Abiosi
 19. Aabac
 20. Aabak
 21. Abbassa
 22. Abaqi
 23. Abssi
 24. Abase
 25. Abiusi
 26. Absi
 27. Abissi
 28. Abasa
 29. Abbess
 30. Abbiss
 31. Abbys
 32. Abbyss
 33. Abaco
 34. Abaga
 35. Abagiu
 36. Abajo
 37. Abaz
 38. Abaza
 39. Abeos
 40. Abes