Efternavn AabakAt vide mere om Aabak efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aabak efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aabak.

Aabak efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aabak, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aabak helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aabak

Se kort over efternavn Aabak

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aabak i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aabak, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aabak, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aabak efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aabak efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aabak er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aabak i verden

 1. Norge Norge (23)
 2. Indien Indien (14)
 3. USA USA (4)
 4. Danmark Danmark (2)
 5. Færøerne Færøerne (2)
 6. Canada Canada (1)
 7. Indonesien Indonesien (1)
 8. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aabak rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aabak efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aabak er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aabak er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aabak gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aabak. Dette skyldes, at efternavnet Aabak ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aabak kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aabak, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Aabac
 2. Abas
 3. Abaz
 4. Abbas
 5. Aubac
 6. Aavok
 7. Abac
 8. Aavik
 9. Abaj
 10. Abaka
 11. Abuak
 12. Avak
 13. Abiak
 14. Abik
 15. Abaco
 16. Abaga
 17. Abajo
 18. Abasi
 19. Abaso
 20. Abass
 21. Abaza
 22. Abazi
 23. Abbaco
 24. Abbasi
 25. Abbass
 26. Abbes
 27. Abbis
 28. Abbs
 29. Abeck
 30. Abes
 31. Abis
 32. Abja
 33. Abjo
 34. Abke
 35. Abos
 36. Abys
 37. Apaza
 38. Aubach
 39. Aubais
 40. Apaka