Efternavn AbbacoAt vide mere om Abbaco efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbaco efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbaco.

Abbaco efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbaco, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbaco helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbaco

Se kort over efternavn Abbaco

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbaco i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbaco, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbaco, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbaco efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbaco efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbaco er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbaco i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (61)
 2. Italien Italien (33)
 3. Israel Israel (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbaco rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbaco efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbaco er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbaco er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbaco gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abbaco, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abbaco.

 1. Abaco
 2. Abbaci
 3. Abacho
 4. Abajo
 5. Abaso
 6. Abbas
 7. Abbasi
 8. Abbass
 9. Aubac
 10. Aubach
 11. Abaca
 12. Aabac
 13. Abbic
 14. Abac
 15. Abbazi
 16. Abbache
 17. Abaga
 18. Abas
 19. Abasi
 20. Abass
 21. Abaz
 22. Abaza
 23. Abazi
 24. Abbassi
 25. Abbazia
 26. Abbes
 27. Abbis
 28. Abbs
 29. Abeck
 30. Abego
 31. Abeso
 32. Abici
 33. Abiego
 34. Abiuso
 35. Abja
 36. Abjayou
 37. Abjo
 38. Abogo
 39. Aubais
 40. Aubeso