Efternavn AbajoAt vide mere om Abajo efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abajo efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abajo.

Abajo efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abajo, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abajo helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abajo

Se kort over efternavn Abajo

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abajo i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abajo, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abajo, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abajo efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abajo efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abajo er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abajo i verden

 1. Spanien Spanien (1754)
 2. Filippinerne Filippinerne (775)
 3. Nigeria Nigeria (436)
 4. Argentina Argentina (137)
 5. Uganda Uganda (75)
 6. USA USA (28)
 7. Frankrig Frankrig (25)
 8. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (9)
 9. Niger Niger (8)
 10. England England (6)
 11. Brasilien Brasilien (5)
 12. Nederlandene Nederlandene (5)
 13. Schweiz Schweiz (4)
 14. Australien Australien (2)
 15. Tyskland Tyskland (2)
 16. Indien Indien (2)
 17. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 18. Canada Canada (1)
 19. Chile Chile (1)
 20. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (1)
 21. Luxembourg Luxembourg (1)
 22. Paraguay Paraguay (1)
 23. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abajo rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abajo efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abajo er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abajo er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abajo gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abajo. Dette skyldes, at efternavnet Abajo ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abajo, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abajo.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abajo, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abajo, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abajo kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abajo, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abajo eller nogle af de efternavne, der ligner Abajo, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abajo blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abajo med en fælles rod.

 1. Abaco
 2. Abaso
 3. Abjo
 4. Abaj
 5. Abacho
 6. Abaga
 7. Abas
 8. Abasi
 9. Abass
 10. Abaz
 11. Abaza
 12. Abazi
 13. Abbaco
 14. Abego
 15. Abeja
 16. Abeso
 17. Abja
 18. Abogo
 19. Abuja
 20. Abaca
 21. Abiko
 22. Abaqi
 23. Abac
 24. Abase
 25. Avako
 26. Abija
 27. Abaka
 28. Abuj
 29. Aboso
 30. Abasa
 31. Abajah
 32. Abagiu
 33. Abaiga
 34. Abakouy
 35. Abassi
 36. Abbas
 37. Abbasi
 38. Abbass
 39. Abbes
 40. Abbis