Efternavn AbaqiAt vide mere om Abaqi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abaqi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abaqi.

Abaqi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abaqi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abaqi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abaqi

Se kort over efternavn Abaqi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abaqi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abaqi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abaqi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abaqi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abaqi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abaqi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abaqi i verden

 1. Afghanistan Afghanistan (2179)
 2. Iran Iran (25)
 3. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abaqi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abaqi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abaqi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abaqi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abaqi, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abaqi, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abaqi kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abaqi, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abasi
 2. Abazi
 3. Abaco
 4. Abaga
 5. Abagiu
 6. Abajo
 7. Abas
 8. Abaso
 9. Abass
 10. Abassi
 11. Abaz
 12. Abaza
 13. Abbasi
 14. Abghi
 15. Abici
 16. Abaca
 17. Abegi
 18. Aboki
 19. Abbaci
 20. Abac
 21. Abssi
 22. Abaj
 23. Abase
 24. Abaka
 25. Abbazi
 26. Abachi
 27. Absi
 28. Afaq
 29. Abasa
 30. Abacho
 31. Abaiga
 32. Abbaco
 33. Abbas
 34. Abbass
 35. Abbassi
 36. Abbazia
 37. Abbes
 38. Abbis
 39. Abbs
 40. Abecia