Efternavn AbbaziaAt vide mere om Abbazia efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbazia efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbazia.

Abbazia efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbazia, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbazia helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbazia

Se kort over efternavn Abbazia

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbazia i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbazia, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbazia, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbazia efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbazia efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbazia er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbazia i verden

 1. USA USA (109)
 2. Italien Italien (57)
 3. Brasilien Brasilien (4)
 4. Kroatien Kroatien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbazia rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbazia efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbazia er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbazia er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbazia. Dette skyldes, at efternavnet Abbazia ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abbazia kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abbazia, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abbazia eller nogle af de efternavne, der ligner Abbazia, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abbazia blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abbazia med en fælles rod.

 1. Abbazi
 2. Abaza
 3. Abazi
 4. Abbasi
 5. Abezia
 6. Abbaci
 7. Abbassa
 8. Abaga
 9. Abagiu
 10. Abaiga
 11. Abasi
 12. Abaz
 13. Abbaco
 14. Abbas
 15. Abbass
 16. Abbassi
 17. Abbis
 18. Abecia
 19. Abeiza
 20. Aboza
 21. Apaza
 22. Aubais
 23. Abiaga
 24. Abaca
 25. Abasca
 26. Abbic
 27. Abaqi
 28. Aabbasi
 29. Abaka
 30. Abaisa
 31. Abasa
 32. Abiza
 33. Abbache
 34. Abacho
 35. Abaco
 36. Abajo
 37. Abas
 38. Abaso
 39. Abass
 40. Abassi