Efternavn Abakouy



At vide mere om Abakouy efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abakouy efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abakouy.

Abakouy efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abakouy, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abakouy helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abakouy

Se kort over efternavn Abakouy

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abakouy i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abakouy, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abakouy, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abakouy efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abakouy efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abakouy er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abakouy i verden

 1. Marokko Marokko (204)
 2. Spanien Spanien (46)
 3. Belgien Belgien (6)
 4. Tyskland Tyskland (1)
 5. Frankrig Frankrig (1)
 6. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abakouy rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abakouy efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abakouy er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abakouy er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abakouy, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abakouy, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abakouy eller nogle af de efternavne, der ligner Abakouy, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abakouy blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abakouy med en fælles rod.

 1. Abikou
 2. Abaco
 3. Abagiu
 4. Abajo
 5. Abaso
 6. Abjayou
 7. Absou
 8. Abiko
 9. Avako
 10. Abaka
 11. Abuaku
 12. Abacho
 13. Abaga
 14. Abaiga
 15. Abas
 16. Abasi
 17. Abass
 18. Abassi
 19. Abaz
 20. Abaza
 21. Abazi
 22. Abbaco
 23. Abego
 24. Abegue
 25. Abeos
 26. Abeso
 27. Abiosi
 28. Abjo
 29. Abke
 30. Abogo
 31. Abos
 32. Aboza
 33. Auboux
 34. Apaka
 35. Abaca
 36. Abasca
 37. Aavok
 38. Abasse
 39. Aabak
 40. Abichou