Efternavn AbbaciAt vide mere om Abbaci efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbaci efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbaci.

Abbaci efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbaci, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbaci helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbaci

Se kort over efternavn Abbaci

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbaci i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbaci, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbaci, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbaci efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbaci efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbaci er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbaci i verden

 1. Algeriet Algeriet (6645)
 2. Frankrig Frankrig (293)
 3. Belgien Belgien (19)
 4. Canada Canada (8)
 5. Iran Iran (6)
 6. England England (3)
 7. Pakistan Pakistan (3)
 8. Sverige Sverige (2)
 9. USA USA (2)
 10. Australien Australien (1)
 11. Tyskland Tyskland (1)
 12. Indonesien Indonesien (1)
 13. Marokko Marokko (1)
 14. Nigeria Nigeria (1)
 15. Tunesien Tunesien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbaci rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbaci efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbaci er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbaci er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbaci gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abbaci, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abbaci.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abbaci kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abbaci, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abbaco
 2. Abbasi
 3. Abbazi
 4. Abaco
 5. Abasi
 6. Abazi
 7. Abbas
 8. Abbass
 9. Abbassi
 10. Abbazia
 11. Abici
 12. Aubac
 13. Aubach
 14. Abaca
 15. Aabac
 16. Abbic
 17. Abaqi
 18. Abac
 19. Aabbasi
 20. Abachi
 21. Abbache
 22. Abacho
 23. Abaga
 24. Abagiu
 25. Abajo
 26. Abas
 27. Abaso
 28. Abass
 29. Abassi
 30. Abaz
 31. Abaza
 32. Abbes
 33. Abbis
 34. Abbs
 35. Abecia
 36. Abeck
 37. Abghi
 38. Abiosi
 39. Abja
 40. Apici