Efternavn AbbessAt vide mere om Abbess efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbess efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbess.

Abbess efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbess, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbess helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbess

Se kort over efternavn Abbess

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbess i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbess, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbess, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbess efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbess efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbess er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbess i verden

 1. USA USA (51)
 2. England England (48)
 3. Algeriet Algeriet (10)
 4. Skotland Skotland (4)
 5. Australien Australien (1)
 6. Canada Canada (1)
 7. Egypten Egypten (1)
 8. Frankrig Frankrig (1)
 9. Ungarn Ungarn (1)
 10. Israel Israel (1)
 11. Libanon Libanon (1)
 12. Tunesien Tunesien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbess rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbess efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbess er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbess er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbess gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbess. Dette skyldes, at efternavnet Abbess ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abbess, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abbess, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abbess eller nogle af de efternavne, der ligner Abbess, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abbess blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abbess med en fælles rod.

 1. Abbass
 2. Abbes
 3. Abbiss
 4. Abbyss
 5. Abass
 6. Abbas
 7. Abbasi
 8. Abbassi
 9. Abbis
 10. Abbs
 11. Abeos
 12. Abes
 13. Abeso
 14. Abiss
 15. Aubeso
 16. Abyss
 17. Abbassa
 18. Abbys
 19. Abas
 20. Abasi
 21. Abaso
 22. Abassi
 23. Abbaco
 24. Abeck
 25. Abegg
 26. Abego
 27. Abeja
 28. Abiega
 29. Abiego
 30. Abiosi
 31. Abis
 32. Abiuso
 33. Abke
 34. Abos
 35. Aboussi
 36. Abueg
 37. Abys
 38. Aubais
 39. Aves
 40. Avesa