Efternavn AbbisAt vide mere om Abbis efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbis efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbis.

Abbis efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbis, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbis helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbis

Se kort over efternavn Abbis

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbis i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbis, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbis, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbis efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbis efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbis er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbis i verden

 1. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (61)
 2. USA USA (44)
 3. Filippinerne Filippinerne (32)
 4. Pakistan Pakistan (31)
 5. Nigeria Nigeria (29)
 6. Canada Canada (25)
 7. Brasilien Brasilien (23)
 8. England England (22)
 9. New Zealand New Zealand (6)
 10. Egypten Egypten (4)
 11. Italien Italien (3)
 12. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 13. Schweiz Schweiz (2)
 14. Frankrig Frankrig (2)
 15. Indien Indien (2)
 16. Australien Australien (1)
 17. Tyskland Tyskland (1)
 18. Ecuador Ecuador (1)
 19. Libanon Libanon (1)
 20. Tunesien Tunesien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbis rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbis efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbis er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbis er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abbis, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abbis, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abbas
 2. Abbes
 3. Abbs
 4. Abis
 5. Abbic
 6. Abbiss
 7. Abbys
 8. Abas
 9. Abass
 10. Abbasi
 11. Abbass
 12. Abeos
 13. Abes
 14. Abiss
 15. Abos
 16. Abys
 17. Affis
 18. Aubais
 19. Avis
 20. Abs
 21. Abyss
 22. Apis
 23. Abish
 24. Absi
 25. Abaisa
 26. Abik
 27. Abbess
 28. Abbyss
 29. Abaco
 30. Abaga
 31. Abagiu
 32. Abaiga
 33. Abajo
 34. Abasi
 35. Abaso
 36. Abassi
 37. Abaz
 38. Abaza
 39. Abazi
 40. Abbaco