Efternavn AbbyssAt vide mere om Abbyss efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbyss efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbyss.

Abbyss efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbyss, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbyss helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbyss

Se kort over efternavn Abbyss

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbyss i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbyss, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbyss, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbyss efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbyss efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbyss er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbyss i verden

 1. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbyss rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbyss efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbyss er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbyss er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbyss gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbyss. Dette skyldes, at efternavnet Abbyss ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abbyss, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abbyss.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abbyss, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abbyss, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abbass
 2. Abyss
 3. Abbess
 4. Abbiss
 5. Abbys
 6. Abass
 7. Abbas
 8. Abbasi
 9. Abbassi
 10. Abbes
 11. Abbis
 12. Abbs
 13. Abiss
 14. Abys
 15. Abbassa
 16. Abas
 17. Abasi
 18. Abaso
 19. Abassi
 20. Abbaco
 21. Abeos
 22. Abes
 23. Abeso
 24. Abiosi
 25. Abis
 26. Abiuso
 27. Abos
 28. Aboussi
 29. Aubais
 30. Aubeso
 31. Abs
 32. Abasse
 33. Aboussa
 34. Abbic
 35. Abiosse
 36. Abbaci
 37. Abssi
 38. Abish
 39. Abase
 40. Aabbasi