Efternavn AbacoAt vide mere om Abaco efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abaco efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abaco.

Abaco efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abaco, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abaco helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abaco

Se kort over efternavn Abaco

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abaco i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abaco, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abaco, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abaco efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abaco efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abaco er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abaco i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (735)
 2. USA USA (17)
 3. Brasilien Brasilien (9)
 4. Italien Italien (9)
 5. Uganda Uganda (8)
 6. Argentina Argentina (5)
 7. Canada Canada (5)
 8. Bahamas Bahamas (4)
 9. Portugal Portugal (4)
 10. Spanien Spanien (3)
 11. Peru Peru (3)
 12. Mexico Mexico (2)
 13. Østrig Østrig (1)
 14. Australien Australien (1)
 15. Belgien Belgien (1)
 16. Schweiz Schweiz (1)
 17. Colombia Colombia (1)
 18. Frankrig Frankrig (1)
 19. England England (1)
 20. Malaysia Malaysia (1)
 21. Nigeria Nigeria (1)
 22. Rumænien Rumænien (1)
 23. Singapore Singapore (1)
 24. Uruguay Uruguay (1)
 25. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abaco rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abaco efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abaco er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abaco er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abaco gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abaco, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abaco, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abacho
 2. Abajo
 3. Abaso
 4. Abbaco
 5. Abaca
 6. Abac
 7. Abaga
 8. Abas
 9. Abasi
 10. Abass
 11. Abaz
 12. Abaza
 13. Abazi
 14. Abeck
 15. Abego
 16. Abeso
 17. Abici
 18. Abjo
 19. Abogo
 20. Aubac
 21. Aubach
 22. Apaca
 23. Abasca
 24. Abiko
 25. Aabac
 26. Apayco
 27. Abc
 28. Abich
 29. Abbaci
 30. Abaqi
 31. Abaj
 32. Abase
 33. Avako
 34. Abaka
 35. Avaca
 36. Abachi
 37. Aboso
 38. Abasa
 39. Abagiu
 40. Abaiga