Efternavn AbagiuAt vide mere om Abagiu efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abagiu efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abagiu.

Abagiu efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abagiu, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abagiu helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abagiu

Se kort over efternavn Abagiu

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abagiu i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abagiu, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abagiu, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abagiu efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abagiu efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abagiu er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abagiu i verden

 1. Rumænien Rumænien (968)
 2. Spanien Spanien (14)
 3. Canada Canada (13)
 4. USA USA (3)
 5. Colombia Colombia (1)
 6. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (1)
 7. Tyskland Tyskland (1)
 8. Grækenland Grækenland (1)
 9. Italien Italien (1)
 10. Norge Norge (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abagiu rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abagiu efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abagiu er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abagiu er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abagiu gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

 1. Abaga
 2. Abasi
 3. Abazi
 4. Abegi
 5. Abaqi
 6. Abacho
 7. Abaco
 8. Abaiga
 9. Abajo
 10. Abakouy
 11. Abas
 12. Abaso
 13. Abass
 14. Abassi
 15. Abaz
 16. Abaza
 17. Abbasi
 18. Abbazia
 19. Abbis
 20. Abecia
 21. Abegg
 22. Abego
 23. Abegue
 24. Abezia
 25. Abghi
 26. Abici
 27. Abis
 28. Abjayou
 29. Aboagye
 30. Abogo
 31. Absou
 32. Aubais
 33. Abiaga
 34. Abaca
 35. Abasca
 36. Abasse
 37. Abbic
 38. Abikou
 39. Aboki
 40. Abbaci