Efternavn AbbissAt vide mere om Abbiss efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbiss efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbiss.

Abbiss efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbiss, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbiss helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbiss

Se kort over efternavn Abbiss

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbiss i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbiss, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbiss, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbiss efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbiss efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbiss er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbiss i verden

 1. England England (460)
 2. USA USA (125)
 3. Australien Australien (50)
 4. New Zealand New Zealand (26)
 5. Canada Canada (14)
 6. Belgien Belgien (9)
 7. Thailand Thailand (5)
 8. Hong Kong Hong Kong (2)
 9. Argentina Argentina (1)
 10. Tyskland Tyskland (1)
 11. Spanien Spanien (1)
 12. Skotland Skotland (1)
 13. Indien Indien (1)
 14. Malaysia Malaysia (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbiss rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbiss efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbiss er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbiss er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abbiss, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abbiss.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abbiss kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abbiss, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abbass
 2. Abbis
 3. Abiss
 4. Abbess
 5. Abbyss
 6. Abass
 7. Abbas
 8. Abbasi
 9. Abbassi
 10. Abbes
 11. Abbs
 12. Abis
 13. Abyss
 14. Abbic
 15. Abbassa
 16. Abish
 17. Abaisa
 18. Abissi
 19. Abbys
 20. Aviss
 21. Abaiga
 22. Abas
 23. Abasi
 24. Abaso
 25. Abassi
 26. Abbaco
 27. Abeiza
 28. Abeos
 29. Abes
 30. Abeso
 31. Abici
 32. Abiosi
 33. Abiuso
 34. Abos
 35. Aboussi
 36. Abys
 37. Affis
 38. Apisa
 39. Appisi
 40. Appius