Efternavn AbbaziAt vide mere om Abbazi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbazi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbazi.

Abbazi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbazi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbazi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbazi

Se kort over efternavn Abbazi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbazi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbazi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbazi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbazi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbazi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbazi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbazi i verden

 1. Marokko Marokko (136)
 2. USA USA (2)
 3. Canada Canada (1)
 4. Cameroun Cameroun (1)
 5. Algeriet Algeriet (1)
 6. England England (1)
 7. Norge Norge (1)
 8. Pakistan Pakistan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbazi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbazi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbazi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbazi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbazi. Dette skyldes, at efternavnet Abbazi ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abbazi, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abbazi.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abbazi, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abbazi, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abazi
 2. Abbasi
 3. Abbazia
 4. Abbaci
 5. Abasi
 6. Abaz
 7. Abaza
 8. Abbaco
 9. Abbas
 10. Abbass
 11. Abbassi
 12. Abaqi
 13. Aabbasi
 14. Abaco
 15. Abaga
 16. Abagiu
 17. Abajo
 18. Abas
 19. Abaso
 20. Abass
 21. Abassi
 22. Abbes
 23. Abbis
 24. Abbs
 25. Abeiza
 26. Abezia
 27. Abghi
 28. Abici
 29. Abiosi
 30. Abja
 31. Aboza
 32. Apaza
 33. Aubac
 34. Aubach
 35. Aubais
 36. Abiaga
 37. Abaca
 38. Abegi
 39. Apaz
 40. Abisai