Efternavn AbbourAt vide mere om Abbour efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbour efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbour.

Abbour efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbour, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbour helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbour

Se kort over efternavn Abbour

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbour i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbour, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbour, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbour efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbour efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbour er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbour i verden

 1. Marokko Marokko (613)
 2. Algeriet Algeriet (5)
 3. Tunesien Tunesien (5)
 4. USA USA (5)
 5. Frankrig Frankrig (1)
 6. Iran Iran (1)
 7. Qatar Qatar (1)
 8. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbour rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbour efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbour er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbour er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbour gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbour. Dette skyldes, at efternavnet Abbour ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abbour, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abbour.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abbour kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abbour, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abbour eller nogle af de efternavne, der ligner Abbour, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abbour blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abbour med en fælles rod.

 1. Abour
 2. Abbar
 3. Abor
 4. Aboura
 5. Abouri
 6. Abur
 7. Abbura
 8. Abair
 9. Abar
 10. Abarr
 11. Abear
 12. Aber
 13. Abreu
 14. Abro
 15. Aibar
 16. Auber
 17. Avoir
 18. Aybar
 19. Abir
 20. Aabar
 21. Abaru
 22. Abura
 23. Abbari
 24. Abora
 25. Aubier
 26. Ayber
 27. Aubury
 28. Abara
 29. Abare
 30. Abaria
 31. Abaroa
 32. Abarow
 33. Abaurre
 34. Abeiro
 35. Abera
 36. Abero
 37. Aberra
 38. Abeyro
 39. Abiera
 40. Abraha