Efternavn AbbonizioAt vide mere om Abbonizio efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbonizio efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbonizio.

Abbonizio efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbonizio, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbonizio helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbonizio

Se kort over efternavn Abbonizio

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbonizio i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbonizio, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbonizio, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbonizio efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbonizio efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbonizio er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbonizio i verden

 1. USA USA (242)
 2. Italien Italien (221)
 3. Argentina Argentina (102)
 4. Australien Australien (67)
 5. Brasilien Brasilien (47)
 6. Belgien Belgien (13)
 7. England England (13)
 8. Tyskland Tyskland (8)
 9. Canada Canada (2)
 10. Schweiz Schweiz (2)
 11. Skotland Skotland (1)
 12. Kenya Kenya (1)
 13. Marokko Marokko (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbonizio rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbonizio efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbonizio er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbonizio er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abbonizio, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abbonizio.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abbonizio, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abbonizio, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abbonizio eller nogle af de efternavne, der ligner Abbonizio, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abbonizio blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abbonizio med en fælles rod.

 1. Abonjo
 2. Abonza
 3. Aponcio
 4. Abencio
 5. Abainza
 6. Abanco
 7. Abango
 8. Abaunz
 9. Abaunza
 10. Abbans
 11. Abbinga
 12. Abbington
 13. Abbink
 14. Abenoza
 15. Abenza
 16. Abinzano
 17. Abonce
 18. Affonso
 19. Afonso
 20. Avanzi
 21. Avanzino
 22. Avanzo
 23. Avencio
 24. Abbing
 25. Abenezer
 26. Abanzas
 27. Abons
 28. Affonco
 29. Affonço
 30. Afonco
 31. Abinazar
 32. Abancens
 33. Abances
 34. Abang
 35. Abanqueiro
 36. Abans
 37. Abanses
 38. Abengoza
 39. Abengozar
 40. Abenoja