Efternavn AbancensAt vide mere om Abancens efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abancens efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abancens.

Abancens efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abancens, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abancens helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abancens

Se kort over efternavn Abancens

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abancens i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abancens, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abancens, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abancens efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abancens efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abancens er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abancens i verden

 1. Spanien Spanien (58)
 2. Argentina Argentina (12)
 3. Chile Chile (4)
 4. Tyskland Tyskland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abancens rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abancens efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abancens er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abancens er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abancens gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abancens. Dette skyldes, at efternavnet Abancens ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abancens, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abancens.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abancens kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abancens, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abances
 2. Abanses
 3. Avancena
 4. Avances
 5. Abanco
 6. Abans
 7. Abens
 8. Abonce
 9. Avance
 10. Avancini
 11. Abanzas
 12. Abancourt
 13. Abang
 14. Abango
 15. Abaunz
 16. Abbans
 17. Abinger
 18. Abinzano
 19. Avans
 20. Avansino
 21. Avanson
 22. Avanzas
 23. Avanzini
 24. Avanzino
 25. Avanzoni
 26. Avennes
 27. Avens
 28. Abencio
 29. Abeng
 30. Abaynesh
 31. Abons
 32. Abainza
 33. Abanqueiro
 34. Abaunza
 35. Abbink
 36. Abengoza
 37. Abenoja
 38. Abenojar
 39. Abenoza
 40. Abensperg