Efternavn AbbinkAt vide mere om Abbink efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbink efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbink.

Abbink efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbink, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbink helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbink

Se kort over efternavn Abbink

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbink i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbink, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbink, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbink efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbink efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbink er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbink i verden

 1. Nederlandene Nederlandene (1668)
 2. USA USA (166)
 3. Tyskland Tyskland (52)
 4. Canada Canada (43)
 5. Sydafrika Sydafrika (24)
 6. Surinam Surinam (21)
 7. Australien Australien (15)
 8. Belgien Belgien (15)
 9. Frankrig Frankrig (14)
 10. England England (6)
 11. Danmark Danmark (3)
 12. Schweiz Schweiz (2)
 13. Sverige Sverige (2)
 14. Bosnien og Hercegovina Bosnien og Hercegovina (1)
 15. Polen Polen (1)
 16. Portugal Portugal (1)
 17. Thailand Thailand (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbink rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbink efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbink er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbink er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abbink kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abbink, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abbink eller nogle af de efternavne, der ligner Abbink, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abbink blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abbink med en fælles rod.

 1. Abbing
 2. Abbans
 3. Abbinga
 4. Abing
 5. Abainza
 6. Abang
 7. Abans
 8. Abaunz
 9. Abens
 10. Avins
 11. Aiping
 12. Aphing
 13. Abeng
 14. Abiang
 15. Abons
 16. Abanco
 17. Abango
 18. Abaunza
 19. Abbington
 20. Abenza
 21. Abinger
 22. Abonce
 23. Abonjo
 24. Abonza
 25. Afang
 26. Afong
 27. Apong
 28. Avans
 29. Avens
 30. Aifang
 31. Aifeng
 32. Avang
 33. Avinas
 34. Apinis
 35. Apienko
 36. Abinajm
 37. Abancens
 38. Abances
 39. Abanses
 40. Abbonizio