Efternavn AbanzasAt vide mere om Abanzas efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abanzas efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abanzas.

Abanzas efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abanzas, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abanzas helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abanzas

Se kort over efternavn Abanzas

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abanzas i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abanzas, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abanzas, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abanzas efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abanzas efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abanzas er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abanzas i verden

 1. Spanien Spanien (12)
 2. Argentina Argentina (11)
 3. Frankrig Frankrig (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abanzas rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abanzas efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abanzas er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abanzas er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abanzas kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abanzas, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abanzas eller nogle af de efternavne, der ligner Abanzas, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abanzas blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abanzas med en fælles rod.

 1. Avanzas
 2. Abainza
 3. Abances
 4. Abans
 5. Abanses
 6. Abaunza
 7. Abenza
 8. Abonza
 9. Avanzar
 10. Avanza
 11. Abancens
 12. Abanco
 13. Abang
 14. Abango
 15. Abaunz
 16. Abbans
 17. Abenoza
 18. Abens
 19. Abinzano
 20. Afanase
 21. Avances
 22. Avans
 23. Avanzato
 24. Avanzi
 25. Avanzo
 26. Avenza
 27. Afanasy
 28. Abu anza
 29. Abons
 30. Avinas
 31. Abinazar
 32. Abbinga
 33. Abengoza
 34. Abengozar
 35. Abenoja
 36. Abenojar
 37. Abhyankar
 38. Abing
 39. Abinger
 40. Abonce