Efternavn AbancoAt vide mere om Abanco efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abanco efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abanco.

Abanco efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abanco, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abanco helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abanco

Se kort over efternavn Abanco

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abanco i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abanco, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abanco, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abanco efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abanco efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abanco er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abanco i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (374)
 2. Spanien Spanien (48)
 3. USA USA (13)
 4. England England (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abanco rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abanco efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abanco er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abanco er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abanco gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abanco. Dette skyldes, at efternavnet Abanco ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abanco, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abanco.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abanco, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abanco, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abanco kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abanco, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abango
 2. Abances
 3. Abang
 4. Abans
 5. Abonce
 6. Abonjo
 7. Avance
 8. Avanzo
 9. Abencio
 10. Apango
 11. Afonco
 12. Abainza
 13. Abancens
 14. Abancourt
 15. Abanses
 16. Abaunz
 17. Abaunza
 18. Abbans
 19. Abens
 20. Abenza
 21. Abing
 22. Abonza
 23. Afang
 24. Afonso
 25. Aponcio
 26. Avances
 27. Avans
 28. Avanson
 29. Avanzi
 30. Avencio
 31. Abeng
 32. Avang
 33. Abiang
 34. Abanzas
 35. Abons
 36. Avanza
 37. Affonco
 38. Abbinga
 39. Abbink
 40. Abengoza