Efternavn AbbingtonAt vide mere om Abbington efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbington efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbington.

Abbington efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbington, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbington helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbington

Se kort over efternavn Abbington

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbington i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbington, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbington, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbington efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbington efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbington er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbington i verden

 1. USA USA (164)
 2. Australien Australien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbington rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbington efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbington er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbington er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbington gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbington. Dette skyldes, at efternavnet Abbington ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abbington, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abbington.

 1. Abington
 2. Abingdon
 3. Avington
 4. Abbinga
 5. Abbing
 6. Abango
 7. Abbink
 8. Abing
 9. Abinger
 10. Abainza
 11. Abanco
 12. Abang
 13. Abbans
 14. Abbonizio
 15. Abengoza
 16. Abinzano
 17. Abonjo
 18. Aibangbee
 19. Avanson
 20. Avenson
 21. Avinger
 22. Aiping
 23. Abencio
 24. Aphing
 25. Apango
 26. Abeng
 27. Abiang
 28. Abinazar
 29. Abinajm
 30. Abancens
 31. Abances
 32. Abans
 33. Abanses
 34. Abaunz
 35. Abaunza
 36. Abengozar
 37. Abenoja
 38. Abenojar
 39. Abenoza
 40. Abens