Efternavn AbansesAt vide mere om Abanses efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abanses efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abanses.

Abanses efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abanses, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abanses helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abanses

Se kort over efternavn Abanses

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abanses i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abanses, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abanses, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abanses efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abanses efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abanses er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abanses i verden

 1. Spanien Spanien (65)
 2. Argentina Argentina (8)
 3. England England (6)
 4. USA USA (5)
 5. Venezuela Venezuela (4)
 6. Frankrig Frankrig (2)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abanses rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abanses efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abanses er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abanses er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abanses gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abanses. Dette skyldes, at efternavnet Abanses ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abanses, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abanses.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abanses, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abanses, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abances
 2. Abancens
 3. Abans
 4. Avances
 5. Abanzas
 6. Abanco
 7. Abang
 8. Abango
 9. Abbans
 10. Abens
 11. Abinger
 12. Abonce
 13. Afanase
 14. Avance
 15. Avans
 16. Avanson
 17. Avanzas
 18. Avennes
 19. Afanasev
 20. Abaynesh
 21. Abons
 22. Afonse
 23. Abensur
 24. Abainza
 25. Abaunz
 26. Abaunza
 27. Abenoja
 28. Abenoza
 29. Abensperg
 30. Abenza
 31. Abing
 32. Abonjo
 33. Abonza
 34. Abounsar
 35. Afanasiev
 36. Afang
 37. Afonso
 38. Aibangbee
 39. Apianus
 40. Avancena