Efternavn AbaunzaAt vide mere om Abaunza efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abaunza efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abaunza.

Abaunza efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abaunza, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abaunza helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abaunza

Se kort over efternavn Abaunza

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abaunza i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abaunza, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abaunza, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abaunza efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abaunza efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abaunza er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abaunza i verden

 1. Colombia Colombia (2204)
 2. Mexico Mexico (444)
 3. USA USA (398)
 4. Nicaragua Nicaragua (318)
 5. Spanien Spanien (160)
 6. Argentina Argentina (70)
 7. Venezuela Venezuela (43)
 8. Costa Rica Costa Rica (35)
 9. Brasilien Brasilien (13)
 10. Canada Canada (13)
 11. Panama Panama (13)
 12. Ecuador Ecuador (10)
 13. Schweiz Schweiz (3)
 14. El Salvador El Salvador (3)
 15. Frankrig Frankrig (2)
 16. Honduras Honduras (2)
 17. Peru Peru (2)
 18. Australien Australien (1)
 19. England England (1)
 20. Guatemala Guatemala (1)
 21. Hong Kong Hong Kong (1)
 22. Comorerne Comorerne (1)
 23. Puerto Rico Puerto Rico (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abaunza rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abaunza efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abaunza er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abaunza er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abaunza gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abaunza. Dette skyldes, at efternavnet Abaunza ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abaunza, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abaunza.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abaunza, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abaunza, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abainza
 2. Abaunz
 3. Abenza
 4. Abonza
 5. Abanzas
 6. Avanza
 7. Abanco
 8. Abang
 9. Abango
 10. Abans
 11. Abbinga
 12. Abenoza
 13. Abounsar
 14. Avanzas
 15. Avanzi
 16. Avanzo
 17. Avenza
 18. Abu anza
 19. Avanzar
 20. Abunaja
 21. Abances
 22. Abanses
 23. Abbans
 24. Abbink
 25. Abengoza
 26. Abenoja
 27. Abens
 28. Abing
 29. Abinzano
 30. Abonce
 31. Abonjo
 32. Abounasr
 33. Afang
 34. Afounas
 35. Avance
 36. Avans
 37. Avanzato
 38. Avenoza
 39. Abbing
 40. Apango