Efternavn AbainzaAt vide mere om Abainza efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abainza efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abainza.

Abainza efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abainza, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abainza helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abainza

Se kort over efternavn Abainza

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abainza i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abainza, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abainza, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abainza efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abainza efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abainza er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abainza i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (3784)
 2. Singapore Singapore (32)
 3. Canada Canada (20)
 4. USA USA (6)
 5. Danmark Danmark (5)
 6. Bahrain Bahrain (4)
 7. Norge Norge (4)
 8. Sverige Sverige (2)
 9. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 10. Østrig Østrig (1)
 11. Irland Irland (1)
 12. Kuwait Kuwait (1)
 13. Qatar Qatar (1)
 14. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abainza rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abainza efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abainza er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abainza er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abainza, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abainza, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abaunza
 2. Abaunz
 3. Abbinga
 4. Abenza
 5. Abonza
 6. Abanzas
 7. Avanza
 8. Abanco
 9. Abang
 10. Abango
 11. Abans
 12. Abbink
 13. Abenoza
 14. Abing
 15. Abinzano
 16. Avanzas
 17. Avanzi
 18. Avanzo
 19. Avenza
 20. Abbing
 21. Abu anza
 22. Avanzar
 23. Abinazar
 24. Abances
 25. Abanses
 26. Abbans
 27. Abengoza
 28. Abenoja
 29. Abens
 30. Abinger
 31. Abonce
 32. Abonjo
 33. Abounsar
 34. Afang
 35. Avance
 36. Avans
 37. Avanzato
 38. Avenoza
 39. Avins
 40. Aiping