Efternavn AbbansAt vide mere om Abbans efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbans efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbans.

Abbans efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbans, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbans helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbans

Se kort over efternavn Abbans

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbans i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbans, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbans, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbans efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbans efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbans er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbans i verden

 1. Indien Indien (4)
 2. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbans rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbans efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbans er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbans er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbans gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abbans, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abbans, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abbans kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abbans, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abans
 2. Abang
 3. Abbink
 4. Abens
 5. Avans
 6. Abbing
 7. Abiang
 8. Abons
 9. Abances
 10. Abanco
 11. Abango
 12. Abanses
 13. Abaunz
 14. Abbinga
 15. Abing
 16. Afang
 17. Apianus
 18. Avens
 19. Avins
 20. Aifang
 21. Abeng
 22. Avang
 23. Abanzas
 24. Abainza
 25. Abancens
 26. Abaunza
 27. Abenza
 28. Abinzano
 29. Abonce
 30. Abonjo
 31. Abonza
 32. Abounasr
 33. Abounsar
 34. Afanase
 35. Affonso
 36. Afong
 37. Afonso
 38. Afounas
 39. Apong
 40. Avance