Efternavn AbansAt vide mere om Abans efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abans efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abans.

Abans efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abans, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abans helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abans

Se kort over efternavn Abans

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abans i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abans, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abans, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abans efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abans efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abans er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abans i verden

 1. Sri Lanka Sri Lanka (365)
 2. Spanien Spanien (39)
 3. Argentina Argentina (12)
 4. USA USA (7)
 5. Cameroun Cameroun (2)
 6. Brasilien Brasilien (1)
 7. Nigeria Nigeria (1)
 8. Uganda Uganda (1)
 9. Sydafrika Sydafrika (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abans rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abans efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abans er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abans er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abans. Dette skyldes, at efternavnet Abans ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abans, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abans.

 1. Abang
 2. Abbans
 3. Abens
 4. Avans
 5. Abons
 6. Abances
 7. Abanco
 8. Abango
 9. Abanses
 10. Abaunz
 11. Abing
 12. Afang
 13. Avens
 14. Avins
 15. Abeng
 16. Avang
 17. Abiang
 18. Abanzas
 19. Abainza
 20. Abancens
 21. Abaunza
 22. Abbink
 23. Abenza
 24. Abonce
 25. Abonjo
 26. Abonza
 27. Afanase
 28. Afong
 29. Afonso
 30. Apianus
 31. Apong
 32. Avance
 33. Avances
 34. Avanson
 35. Avanzas
 36. Avanzi
 37. Avanzo
 38. Aifang
 39. Abbing
 40. Apango