Efternavn AbbingAt vide mere om Abbing efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbing efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbing.

Abbing efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbing, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbing helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbing

Se kort over efternavn Abbing

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbing i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbing, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbing, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbing efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbing efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbing er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbing i verden

 1. Tyskland Tyskland (735)
 2. Nederlandene Nederlandene (584)
 3. Filippinerne Filippinerne (33)
 4. Canada Canada (13)
 5. Sverige Sverige (13)
 6. USA USA (10)
 7. Belgien Belgien (8)
 8. Schweiz Schweiz (6)
 9. Irland Irland (2)
 10. Thailand Thailand (2)
 11. Aruba Aruba (1)
 12. Frankrig Frankrig (1)
 13. England England (1)
 14. Skotland Skotland (1)
 15. Italien Italien (1)
 16. Kenya Kenya (1)
 17. Norge Norge (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbing rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbing efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbing er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbing er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbing gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abbing, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abbing, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abbing kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abbing, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abbing eller nogle af de efternavne, der ligner Abbing, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abbing blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abbing med en fælles rod.

 1. Abbinga
 2. Abbink
 3. Abing
 4. Abang
 5. Abbans
 6. Aiping
 7. Aphing
 8. Abeng
 9. Abiang
 10. Abainza
 11. Abango
 12. Abans
 13. Abaunz
 14. Abbington
 15. Abens
 16. Abinger
 17. Afang
 18. Afong
 19. Apong
 20. Avins
 21. Aifang
 22. Aifeng
 23. Avang
 24. Abons
 25. Abanco
 26. Abaunza
 27. Abenza
 28. Abingdon
 29. Abington
 30. Abonce
 31. Abonjo
 32. Abonza
 33. Avans
 34. Avens
 35. Avinger
 36. Apango
 37. Avinas
 38. Apinis
 39. Abinajm
 40. Abancens