Efternavn AbancourtAt vide mere om Abancourt efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abancourt efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abancourt.

Abancourt efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abancourt, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abancourt helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abancourt

Se kort over efternavn Abancourt

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abancourt i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abancourt, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abancourt, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abancourt efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abancourt efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abancourt er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abancourt i verden

 1. Frankrig Frankrig (38)
 2. Tyskland Tyskland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abancourt rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abancourt efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abancourt er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abancourt er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

 1. Abanco
 2. Abancens
 3. Abances
 4. Abango
 5. Abensur
 6. Abang
 7. Abanqueiro
 8. Abans
 9. Abanses
 10. Abaunz
 11. Abengoza
 12. Abengozar
 13. Abenoja
 14. Abenojar
 15. Abenoza
 16. Abensperg
 17. Abinger
 18. Abonce
 19. Abonjo
 20. Avance
 21. Avancena
 22. Avances
 23. Avancini
 24. Avanson
 25. Avanzo
 26. Avanzoni
 27. Abencio
 28. Apango
 29. Abenezer
 30. Avanzar
 31. Abanzas
 32. Afonco
 33. Abinazar
 34. Abainza
 35. Abaunza
 36. Abbans
 37. Abengochea
 38. Abens
 39. Abenza
 40. Abhyankar