Efternavn AbaunzAt vide mere om Abaunz efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abaunz efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abaunz.

Abaunz efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abaunz, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abaunz helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abaunz

Se kort over efternavn Abaunz

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abaunz i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abaunz, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abaunz, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abaunz efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abaunz efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abaunz er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abaunz i verden

 1. Argentina Argentina (63)
 2. Spanien Spanien (53)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abaunz rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abaunz efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abaunz er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abaunz er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abaunz. Dette skyldes, at efternavnet Abaunz ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abaunz, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abaunz.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abaunz, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abaunz, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abaunz eller nogle af de efternavne, der ligner Abaunz, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abaunz blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abaunz med en fælles rod.

 1. Abaunza
 2. Abainza
 3. Abang
 4. Abans
 5. Abanco
 6. Abango
 7. Abbans
 8. Abbink
 9. Abens
 10. Abenza
 11. Abing
 12. Abonza
 13. Afang
 14. Avans
 15. Avanzi
 16. Avanzo
 17. Abbing
 18. Abeng
 19. Avang
 20. Abiang
 21. Abanzas
 22. Abons
 23. Avanza
 24. Abancens
 25. Abances
 26. Abanses
 27. Abbinga
 28. Abenoza
 29. Abonce
 30. Abonjo
 31. Abounasr
 32. Abounsar
 33. Afong
 34. Afounas
 35. Apong
 36. Avance
 37. Avanzas
 38. Avens
 39. Avenza
 40. Avins