Efternavn AbbudAt vide mere om Abbud efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbud efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbud.

Abbud efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbud, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbud helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbud

Se kort over efternavn Abbud

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbud i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbud, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbud, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbud efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbud efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbud er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbud i verden

 1. Brasilien Brasilien (817)
 2. Mexico Mexico (229)
 3. USA USA (149)
 4. Ecuador Ecuador (76)
 5. Argentina Argentina (41)
 6. Canada Canada (28)
 7. Rusland Rusland (14)
 8. Ukraine Ukraine (12)
 9. Sverige Sverige (10)
 10. Thailand Thailand (4)
 11. Libyen Libyen (4)
 12. Sudan Sudan (4)
 13. Venezuela Venezuela (3)
 14. Hviderusland Hviderusland (3)
 15. Australien Australien (2)
 16. Bulgarien Bulgarien (2)
 17. Israel Israel (2)
 18. Libanon Libanon (2)
 19. Malaysia Malaysia (2)
 20. Chile Chile (1)
 21. Spanien Spanien (1)
 22. England England (1)
 23. Guatemala Guatemala (1)
 24. Indien Indien (1)
 25. Iran Iran (1)
 26. Italien Italien (1)
 27. Kenya Kenya (1)
 28. Nigeria Nigeria (1)
 29. Nicaragua Nicaragua (1)
 30. Norge Norge (1)
 31. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbud rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbud efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbud er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbud er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbud gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbud. Dette skyldes, at efternavnet Abbud ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abbud, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abbud.

At afgøre om efternavnet Abbud eller nogle af de efternavne, der ligner Abbud, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abbud blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abbud med en fælles rod.

 1. Abbad
 2. Abboud
 3. Aboud
 4. Abud
 5. Aabid
 6. Aaboud
 7. Abad
 8. Abaid
 9. Abbadi
 10. Abbot
 11. Abboudi
 12. Abd
 13. Abdu
 14. Abed
 15. Abeid
 16. Abid
 17. Abood
 18. Aboudi
 19. Abut
 20. Aubaud
 21. Aubut
 22. About
 23. Abbado
 24. Apud
 25. Aabed
 26. Abaut
 27. Abhid
 28. Abyad
 29. Abouda
 30. Abeed
 31. Aiboud
 32. Abuda
 33. Abudd
 34. Abaoud
 35. Abudi
 36. Abuid
 37. Abied
 38. Abbat
 39. Abbade
 40. Abaad